Verdachte ongeluk SXSW was muzikant die op zou treden

De man die woensdagavond op een groep festivalbezoekers inreed op het South By Southwest festival in Austin was een rapper die woensdag zelf ook op zou treden.

De verdachte, Rashad Owens, stond die woensdagavond onder de naam KillingAllBeatz op het programma in Club 1808 als onderdeel van SXSW. Owens sloeg op de vlucht na een alcoholcontrole waarna hij op een menigte festivalbezoekers inreed. Bij dit ongeluk vielen 2 doden, waaronder Nederlander Steven Craenmehr, en raakten 23 mensen gewond.

Bekijk hier een persconferentie van de politie na het ongeluk:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>