KISS-fans boos over Nirvana’s toetreding tot Rock and Roll Hall Of Fame

Het is maar waar je je druk om maakt; verschillende fans van KISS zijn boos op de Rock & Roll Hall Of Fame omdat dit jaar slechts de originele bezetting van de band toegelaten wordt tot de Hall, terwijl Nirvana er wel met twee drummers in komt.

KISS-fans werden na jaren van lobbyen en mopperen blij verrast met het nieuws dat hun favoriete band dit jaar toe mocht treden tot de Rock & Roll Hall Of Fame. Het enthousiasme werd echter minder nadat duidelijk werd dat slechts de originele bezetting van de band, Gene Simmons, Paul Stanley, Peter Criss en Ace Frehley, werd toegelaten en er geen plek was voor Criss’ en Frehleys vervangers Eric Singer en Tommy Thayer, die ook al decennia bij de band zitten.

De fans van KISS werden daarna nog zuurder toen duidelijk werd dat Nirvana, dat ook dit jaar de Hall zal betreden, wel werd toegelaten met twee drummers; Dave Grohl en Chad Channing. Channing speelde nog mee op Bleach!, waarna Grohl drumde tijdens Nirvana’s doorbraak Nevermind.

KISS-fans zijn nu boos op Channings toelating, terwijl Channing eigenlijk eerder kwam dan Grohl en Channings toevoeging dus minder vergelijkbaar is met de situatie van KISS. Hoe dan ook nemen KISS-fans het hele Rock & Roll Hall Of Fame gebeuren tamelijk serieus, net zoals bassist en zanger Gene Simmons overigens, die zich al eerder uitsprak tegen de toelating van onder andere Grandmaster Flash, Run D.M.C., Donna Summer en Madonna omdat deze artiesten toch echt geen rock spelen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>