Lorde heeft ruzie met de homohaters van de Westboro Baptist Church

Nadat Lorde in een interview aangaf zelf niet homoseksueel te zijn, maar niets te hebben tegen homo’s en lesbiennes, waren de homofoben van de Westboro Baptist Church er als de kippen bij om de Nieuw-Zeelandse zangeres te dreigen met hel en verdoemenis.

De kerkleden waren dan ook met hun beroemde borden van de partij toen Lorde vrijdagavond een concert gaf in Kansas City. De zangeres had enkele dagen daarvoor al olie op het vuur gegooid, doordat zij in een, reeds verwijderde, tweet schreef: ‘Everyone wear rainbow clothing to that show. Everyone try to kiss church members who are same sex as you. They will so love it. Christmas comin early in kansas city’.

De Westboro Baptist Church reageerde daarop op hun eigen manier door een Vine te posten van hun protest en een eigen versie van Lorde’s hit ‘Royals’ op te nemen met een ietwat aangepaste tekst:

“We’re coming to end of all the flesh

We warned with pickets, signs and songs, and our movies

Shouldn’t be proud you made this mess

You hear the trumpet sound, you feel gods envy”

Hun hele versie van ‘Royals’ is hier te streamen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>