De vijf spannendste nieuwe albums van januari 2015

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar natuurlijk! 2014 bracht ons veel moois (hier vind je de 25 beste albums van het afgelopen jaar) en we hopen dat dat zich in 2015 gewoon doorzet. Januari ziet er in ieder geval goed uit, met hier de vijf albums waar we deze maand het meeste naar uitkijken:

Panda Bear – Panda Bear Meets The Grim Reaper (12 januari)

Panda Bear heeft met Animal Collective een aantal fantastische platen gemaakt en ook solo is hij goed bezig.

Belle and Sebastian – Girls In Peacetime Want To Dance (19 januari)

Het is vijf jaar stil geweest rond de Schotse indiepoppers. Nu komen ze dan eindelijk met een nieuwe plaat.

The Decemberists – What A Terrible World, What A Beautiful World (19 januari)

We moesten vier jaar wachten op een opvolger van The King Is Dead. Colin Meloy en zijn band hebben nu dan eindelijk een opvolger in de planning staan.

Viet Cong – Viet Cong (19 januari)

Het debuut van Viet Cong belooft één van de spannendste platen van het jaar te worden, of in ieder geval één van de albums waar het meest reikhalzend naar wordt uitgekeken. Of ze het gaan waarmaken weten we over een kleine drie weken.

The Dodos – Individ (27 januari)

The Dodos brachten eerder al een aantal toffe platen uit, vol met tempowisselingen en stuiterende ritmes. Individ belooft meer van hetzelfde te brengen, en dat is in het geval van The Dodos alleen maar goed.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>