De beste muzikale tips voor Bevrijdingsdag 2015

Net als ieder jaar zijn er op Bevrijdingsdag weer een groot aantal festivals met een hoop leuke dingen om te doen. Om een beetje orde in de chaos te scheppen presenteert Alternative Blog daarom, net als vorig jaar, een Alternative guide to Bevrijdingsdag 2015.

In het Hoge Noorden hebben ze het weer aardig voor elkaar dit jaar. In Leeuwarden staan onder andere Lucas Hamming, Bongo Botrako en Katzenjammer op het programma, terwijl Groningen (waar het ieder jaar weer raak lijkt) onder meer The Dodos, Selah Sue en La Pegatina heeft uitgenodigd.

Datzelfde Katzenjammer speelt ook in Zwolle, waar het onder meer gezelschap krijgt van The Asteroids Galaxy Tour en de grote afsluiter Typhoon.

In Amsterdam valt het dit jaar een beetje tegen, op zZz na dan, of je moet zin hebben in Jett Rebel. Inwoners uit de hoofdstad kunnen daarom beter een kijkje nemen in het nabijgelegen Haarlem, dat met Catfish & The Bottlemen, Typhoon, DeWolff en John Coffey een aantal leuke dingen heeft geboekt.

In de andere grote steden staan onder andere Typhoon (daar is ‘ie weer) en Kensington in Den Haag en moet Utrecht het hebben van het jonge grut Afterpartees, PAUW en The Miseries.

In het zuiden spelen onder andere The Elementary Pinguins en Knarsetand in Den Bosch en John Coffey in Maastricht.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>