De vijf spannendste nieuwe albums van juli 2015

Naast de temperaturen zijn ook de verwachtingen voor een aantal platen die deze maand uitkomen hoog. Dit zijn de vijf albums waar Alternative Blog deze maand het meest naar uitkijkt:

Four Tet – Morning/Evening (10 juli)

De zomer is natuurlijk het uitgelezen seizoen voor de warme electronica van Four Tet. Zijn nieuwe album Morning/Evening is al op Bandcamp te vinden en krijgt op 10 juli een fysieke release.

The Chemical Brothers – Born In The Echoes (17 juli)

The Chemical Brothers komen na vijf jaar weer met een nieuw album. Single ‘Go’ klonk in ieder geval veelbelovend.

Iron & Wine and Ben Bridwell – Sing Into My Mouth (17 juli)

Iron & Wine en Band of Horses frontman Ben Bridwell zijn al jaren maten. Die vriendschap hebben ze nu omgezet in het coveralbum Sing Into My Mouth.

Tame Impala – Currents (17 juli)

Afgaande op de eerste singles (beluister ‘Cause I’m A Man) heeft Tame Impala voor nieuwe plaat Currents de fuzzgitaren ingeruild voor synthesizers en beats. We zijn benieuwd.

The Maccabees – Marks To Prove It (31 juli)

Kleine bandjes worden groot. The Maccabees zijn inmiddels alweer toe aan hun vierde album, dat hopelijk net zo goed wordt als Wall Of Arms uit 2009.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>