De vijf spannendste nieuwe albums van november 2015

floating points

Nu het jaar zo langzamerhand op z’n einde loopt begint het tijd te worden om de balans op te maken. Dat betekent niet dat er niets meer uitkomt dat de moeite waard is, met in november in ieder geval deze platen:

Floating Points – Eleania (6 november)

Floating Points bevindt zich in hetzelfde hoekje als zijn maten Caribou en Four Tet; spannende, organische elektronische muziek die zowel werkt op de dansvloer als thuis op de bank.

Kate Boy – One (6 november)

Kate Boy maakte live al indruk en debuteert nu met One, dat niet anders kan doen dan knallen.

Oneohtrix Point Never – Garden Of Delete (13 november)

Oneohtrix Point Never liet zich naar eigen zeggen voor Garden Of Delete inspireren door Nine Inch Nails en Soundgarden. Beluister vast het trippy ‘Mutant Standard’.

Adele – 25 (20 november)

Oké, Adele is dan misschien niet echt ‘spannend’, maar er wordt reikhalzend uitgekeken naar haar nieuwe album en single ‘Hello’ brak alle records die er te breken zijn.

Deerhoof – Fever 121614 (27 november)

‘Koortsig’ is misschien wel de beste benaming voor de wilde mix van indie, noise en avant garde die Deerhoof produceert. Met Fever 121614 zijn ze alweer toe aan hun veertiende album.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>