Nieuwe Lowlands-namen: The Shins, The View, Dinosaur Jr.

The ShinsEerder deze week was hier al te lezen hoe de programma's van de festivals A Campingflight To Lowlands Paradiso en het Belgische Pukkelpop al aardig rond zijn. Vandaag heeft de organisatie van Lowlands nog een flinke bulk acts aan het al mooie programma toegevoegd, en dat zijn The Shins, Chris Cornell, Dinosaur Jr, U.N.K.L.E, Mad Caddies, Funeral For a Friend, Oi Va Voi, After Forever, The Rakes, Patrick Watson, The View, Admiral Freebee, Tanya Stephens, Devendra Banhart, Alamo Race Track, New Young Pony Club, Bonde Do Rolê en La Kinky Beat.

Vooral de acts Dinosaur Jr. Alamo Race Track, het Schotse The View, rare hippie Devendra Banhart en natuurlijk The Shins springen er in deze greep namen wat mij betreft uit. Wincing The Night Away van The Shins is nog steeds de mooiste popplaat van het jaar tot nu toe en het concert dat de band in april in Paradiso gaf was niets minder dan prachtig.

Van welke band uit dit rijtje word jij het meest gelukkig? En welke bands moeten er volgens jou beslist nog op het programma verschijnen? Meld het hieronder in de comments!

Het complete muziekprogramma tot nu toe: Arcade Fire, Admiral Freebee, After Forever, Air Traffic, Alamo Race Track, Lily Allen, The Answer, Devendra Banhart, Basement Jaxx, Battles, Bonde Do Role, Brand New, CSS, Chatham County Line, CocoRosie, Chris Cornell, Dear, Dinosaur Jr., Eagles Of Death Metal, Editors, Enter Shikari, Funeral For A Friend, Laurent Garnier (live), The Good, The Bad & The Queen, Groove Armada, Hayseed Dixie, Heideroosjes, Interpol, Jamie T, Jimmy Eat World, Justice (live), Just Jack, Kasabian, Kaiser Chiefs, The Killers, Kings Of Leon, Klaxons, Lacuna Coil, La Kinky Beat, LCD Soundsystem, Little Cow, Loney, Mad Caddies, M.I.A., Mika, Motörhead, My Brightest Diamond, New Young Pony Club, Nine Inch Nails, Nosfell, Nour, Oi Va Voi, Ojos de Brujo, Orishas, Jack Peñate, Peter, Bjorn And John, Pronghorn, The Rakes, Damien Rice, The Rifles, Rodrigo Y Gabriela, Rotfront, Saybia, The Shins, Sonic Youth, Tanya Stephens, Tool, Turbonegro, U.N.K.L.E., The View, Patrick Watson, Welle:Erdball, The Whitest Boy Alive, Patrick Wolf.

Lees ook:
- Programma's Lowlands en Pukkelpop bijna rond
- Tool, NIN, The Killers op Lowlands 2007
- Pukkelpop 2007: Smashing Pumpkins, Tool, NIN

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe Lowlands-namen: The Shins, The View, Dinosaur Jr.

  1. toolhead

    ik vrees alleen met grote vrezen voor het blokkenschema; volgens mij komt bijna alles wat ik leuk vind op zondag. Maar we zullen zien…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>