Te koop: pacemaker van Mogwai-drummer

Het is na het album Mr. Beast van vorig jaar en de soundtrack bij Zidane: a 21st century portrait even rustig aan het Schotse Mogwai-front. Niet zo vreemd: drummer Martin Bulloch moest onlangs onder het mes ter vervanging van zijn pacemaker. Nu zijn de herrieschoppers van Mogwai erg begaan met het lot van hartpatiënten, dus wordt zijn oude pacemaker binnenkort verkocht op eBay! De opbrengst gaat naar de British Heart Foundation.

Intussen gaat het met Bulloch naar verluidt prima en knapt hij aardig op van zijn operatie. Hem beterschap wensen kan via bovenstaande MySpace-link. Mocht je interesse hebben (ikke niet hoor, dank je wel), wat zou jij dan bieden voor Martin's oude pacemaker. En niet te vergeten: wat voor plek zou 'ie krijgen in je huis? Ik vraag me af of het gezien het compromisloos harde volume van Mogwai-concerten wel verstandig is om een pacemaker te hebben.

Mogwai – Travel Is Dangerous

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>