Weezer-demo’s van Rivers Cuomo uit op cd

WeezerWeezer is echt niet dood, de rockband leeft! We horen alleen sinds het halfslachtige Make Believe uit 2005 zo weinig van Rivers Cuomo en co. Daar komt nu definitief verandering in: terwijl er naar verluidt nog stééds wordt gewerkt aan een nieuwe Weezer-plaat, komen diverse demo's die frontman Cuomo thuis opnam binnenkort uit op cd. Dat valt de lezen op zijn MySpace-blog. Het gaat om opnames uit de periode 1992 – 2007, uitgebracht door Geffen op 11 december. En dan is er nog de vraag wat er eerder zal zijn: een nieuwe Weezer-plaat of River's boek.

Want ook daar is hij druk mee: er zouden al zo'n 400 pagina's af zijn. Eerst zou het werk met de nieuwe Weezer-cd verschijnen, maar daar ziet Cuomo vanaf. Zodat het boek nu later uitkomt: "a year? Two years? Three years? I don't know. It's going to be very cool, though. I'm digging what I've already got (nearly 400 pages) and I'm enjoying the process of writing and researching."

Nou ja, nieuwe Weezer-muziek zal er dus wel eerder zijn, al is nog volstrekt onduidelijk wanneer. Een nieuw album zullen we dit jaar wel niet meer beleven, nu eerst de demo's een release krijgen.

Weezer – Hash Pipe

Lees ook:
- Nooit weg geweest Weezer werkt aan nieuwe cd

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>