Nieuwe Weezer uit in april 2008

WeezerHet is blijkbaar een hele kluif voor rockband Weezer, het maken van een nieuwe plaat. De band onder leiding van de coolste nerd ever Rivers Cuomo is nog steeds aan het werk met Album Six, de opvolger van het matige en futloze Make Believe uit 2005. Toch is er reeds een releasedatum geprikt: op 22 april 2008 komt de nieuwe Weezer uit.

Voor het zover is krijgen eerst de demotapes van Weezer, door Cuomo in z'n eentje opgenomen, nog een release via Geffen, en wel op 11 december. Als de echte nieuwe Weezer nog zo lang op zich laat wachten, verwachten we natuurlijk wel een briljante liedjesplaat à la het debuut uit 1994 of Pinkerton uit 1996 die de sof van Make Believe enigszins doet vergeten. Liefst met een nieuwe klassieker die aan Buddy Holly doet denken. Of is dit een enorme bak wishful thinking?

Weezer – Buddy Holly

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe Weezer uit in april 2008

 1. John

  Joris mekkert wel wat hard is het niet?

  Make Believe is heus geen topper, maar de kwalificaties die jij de plaat opplakt zijn wel wat kort durch de kurve …
  Maar ook dat is maar een mening, inderdaad …
  Ben simpelweg benieuwd naar de nieuwe cd! Ik wacht rustig af en maak er niet liever niet zo’n drama van waarin ik de band aan een soort gestapo-verhoor onderwerp!

  Hebben ze je persoonlijk iets misdaan?

    /   Reply  / 
 2. Joris

  Integendeel zelfs, John. Je zin over gestapo-verhoren snap ik totaal niet. Zal ik’m maar schrappen?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>