Nieuwe Weezer nu echt bijna klaar: release in juni

WeezerJemig de pemig: wat doet Rivers Cuomo met zijn band Weezer toch gruwelijk lang over het uitpoepen van een nieuwe collectie songs. Al een eeuwigheid lijkt de Amerikaanse rockband bezig met album nummertje zes, eentje die het op enkele nummers na matige, uitgedoofd klinkende Make Believe uit 2005 kan goedmaken. En verhip: er gloort licht aan de horizon: op de mix van een nummer na is de plaat klaar, meldt Rivers Cuomo op de Weezer-website!

Na de mastering staat de release van de plaat gepland voor juni – en niet april, zoals eerder beloofd -, terwijl we binnenkort de eerste nieuwe songs op de (internet)radio of MySpace zouden moeten kunnen horen. "The album is meaty, crunchy and melodic like a good Weezer album should be", zegt Cuomo erover.

Verder mogen we van hem raden wat de eerste single zal zijn, met een titel die twaalf letters heeft, begint met een T en eindigt op een R. Altijd in voor puzzletje, die Rivers Cuomo! "You should be able to figure it out because you're smart li'l Weezer fans." Dank!, maar ik heb nog geen idee… Een officiële releasedatum volgt snel.

Lees ook:
- Weezer-demo's van Rivers Cuomo uit op cd

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>