Het rode album van Weezer komt eerder

Het is zeker niet het beste Weezer-liedje ooit, maar toch is nieuwe single Pork And Beans erg succesvol in Amerika: het liedje is op nummer 1 van de Billboard Modern Rock Chart. Dat heeft band en platenmaatschappij onder het motto 'ijzer smeden als het heet is' doen besluiten om de release van het nieuwe, titelloze rode album drie weken naar voren te halen: het zesde Weezer-album komt in ieder geval in de VS al op 3 juni uit in plaats van 24 juni. Of dat ook in Engeland en de rest van Europa het geval is, is nog even de vraag. Van de hoes kunnen we nu al genieten, zoals u ziet.

Maar ach, lekken zal het album toch wel voor die datum. Vanalles over dit nieuwe Weezer-album zonder officiële titel, inclusief tracklisting van de verschillende uitvoeringen, leest u hier.

Lees ook:
-Nieuwe Weezer nu echt bijna klaar: release in juni
-Nieuwe Weezer uit in april 2008
-Nooit weg geweest Weezer werkt aan nieuwe cd

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Het rode album van Weezer komt eerder

  1. erik

    De eerste acht nummers zijn al gelekt. Iets experimenteler dan ik van Weezer gewend ben, maar het valt me niet tegen. Stukken geïnspireerder dan Make Believe in ieder geval. I’m The Greatest Man That Ever Lived klinkt haast als een mini rock-opera, heel bizar. Volgens mij zijn daar wel tien verschillende liedjes op een hoop gegooid.

    Zoek eens op youtube naar “let’s write a sawng”. Rivers is al een paar weken bezig om samen met zijn fans een liedje te schrijven.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>