Video: Wilco en Fleet Foxes coveren Bob Dylan

Wilco & Fleet Foxes on stageEen van de allerfijnste recente ontdekkingen Fleet Foxes mocht onlangs enkele Amerikaanse shows het voorprogramma zijn van het onvolprezen Wilco. Waarbij de vijf Foxes op gegeven moment Jeff Tweedy en co. op het podium mochten vergezellen om de meerstemmige achtergrondvocalen te zingen bij I Shall Be Released van Bob Dylan, oorspronkelijk geschreven voor The Band. En dat levert best een bijzonder kippenvelmomentje op.

Opgemerkt door het altijd waakzame Stereogum.

Wilco & Fleet Foxes sing I Shall Be Released

Zie ook:
- Fleet Foxes op Crossing Border 2008 in Den Haag

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>