Punkpop don’t stop: Blink-182 weer bij elkaar

Nu we toch deze maandagmiddag toch weer vuistdiep in de punkpop zitten dankzij een nieuw Green Day-album op komst, kan dit er ook nog wel bij. De voor eeuwige puberale punkpoppers van Blink-182 komen na de stop in februari 2005 weer bij elkaar voor een nieuwe plaat en een wereldtournee, zo maakten de leden zondagavond bekend tijdens de Grammy-uitreiking. Nieuwe nummers worden momenteel geschreven en opgenomen in de studio, waarna het trio komende zomer weer op pad gaat.

De boodschap van drummer Travis Barker, die afgelopen jaar nog een vliegtuigongeluk overleefde, laat niets aan simpelheid en duidelijkheid te wensen over: “We used to play music together, and we decided we’re going to play music together again.”

Die twee keren dat de band op Lowlands stond waren rampzalig, maar stiekem per album een handvol erg goeie popliedjes schrijven konden deze gasten ook. Sinds de oprichting in 1992 bracht het trio vijf albums uit, met als leukste en meest succesvolle album Enema Of The State. Zowel het nieuw album van Blink 182 als een tournee wordt komende zomer verwacht, release- of tourdata zijn nog niet bekend.

Blink-182 – All The Small Things

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Punkpop don’t stop: Blink-182 weer bij elkaar

 1. Thijs

  Beste nieuws van de dag :)

    /   Reply  / 
 2. flux

  van de dag?
  van de afgelopen 5 jaar zou ik zeggen!!
  al zat het er natuurlijk aan te komen sinds dat vliegtuigongeluk!! (H) (aan al het negatieve zit dus ook weer iets positiefs!)

    /   Reply  / 
 3. Go Blink

  Zo’n bericht kan zelfs een maandagochtend goed maken!

    /   Reply  / 
 4. Blink182Fan

  Eindelijk ! _0_

  Hoop dat ze weer vette tracks maken :D

    /   Reply  / 
 5. Hansje

  ‘omfg!’
  Dit betekend zoveel voor me =)
  Het geeft denk ik behalve voor mijn band ook voor diemvan vele andere veel hoop en ik ga ze zeker weten zien! Waar ter wereld ze ook mogen spelen, ik ga (ook al hoop ik dat ze een 3e lowlandsgig zullen inplannen.

  ;D

    /   Reply  / 
 6. Lyg

  fuck yeahh.. mn dag is gelijk goed

    /   Reply  / 
 7. Lisette

  Ik hooop zo dat ze op lowlands komen, ik kan nu al neit wachten tot dat ik bij hun concert sta, duimen dat ik er optijd bij ben!

    /   Reply  / 
 8. Pingback: Limp Bizkit terug met tour, nieuw album én Wes Borland | Alternative

 9. harvey

  Degene die dit artikel schreef is erg onprossioneel,

  Aleen maar het meest bekende album van 11 jaar geleden met de de meeste onderbroeken lol als beste aanduiden terwijl ze zeer gegroeid zijn en zeer diepgaande muziek in de laatse 2 albums,hebben weten af te leggen.Zowel Mark hoppus, Tom Delonge & Travis barker zijn uitgegroeid tot grootse en geprezen artiesten, juist NA Enema of the state..

  Ik weet zeker dat de auteur van dit artikel
  hier niks op nagetrokken heeft en gewoon de makkelijkste weg heeft gekozen,

  Ik vind niet dat hij/haar vak verstaat.

    /   Reply  / 
 10. Pingback: Lowlands 2010: Blink-182, Plastikman, Admiral Freebee | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>