Agendainfo Awards voor Parkpop, Pinkpop, Radiohead, Metallica

Ook muzieksites festivalinfo.nl en podiuminfo.nl hebben tegenwoordig hun eigen awards. En bij deze Agendainfo Awards 2008 komt volgens de sites absoluut geen vriendjespolitiek kijken, laat staan zoiets onnodigs als een jury. De duizenden bezoekers van de sites spreken zélf, dit jaar in de vorm van dik 14.000 stemmen. Met als resultaat dat Parkpop in Den Haag zich volgens de stemmers het beste gratis festival mag noemen, De Beschaving in Utrecht het beste eendaagse evenement is en dat Pinkpop het nipt heeft gewonnen van Lowlands in de categorie beste meerdaagse festival. Sziget in Boedapest wordt het meest gewaardeerd als buitenlands festival.

Vervolgens de sitebezoekers heeft Radiohead in het Westerpark vervolgens het beste grote concert op Nederlandse bodem gegeven (agreed), in de clubs viel een optreden in de Melkweg van The Kooks om de een of andere reden het meest in de smaak.

Zaal 013 in Tilburg is twee maal uitverkozen, als zowel het beste podium als voor de beste podiumwebsite. Metallica wordt het best gewaardeerd als live-act en internationale act, terwijl Amy MacDonald als de beste nieuwkomer is gebombardeerd door de stemmers. Een compleet lijstje van winnaars en genomineerden is alhier te vinden. Zijn Thom Yorke en James Hetfield hun prijzen intussen al op komen halen?

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Agendainfo Awards voor Parkpop, Pinkpop, Radiohead, Metallica

  1. jasper

    James wie?!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>