Extra kaarten voor/meer drukte bij Coldplay-concerten Nijmegen

Het kan op woensdag 9 en donderdag 10 september wel eens flink extra dringen worden voor het podium in het Nijmeegse Gofferpark waar die dagen Coldplay zal optreden. Organisator Mojo Concerts heeft onthuld dat de capaciteit in het park voor de concerten ‘is vergroot’, waardoor er nu voor beide shows weer kaarten te koop zijn. Het als eerste aangekondigde concert op 10 september was in december met 50.000 kaarten binnen twee dagen uitverkocht. Er kunnen dus nog wat mensen bij die massa. Voor zover bekend was het optreden op 9 september nog niet helemaal uitverkocht, al heeft de ’grote vraag’ naar kaarten Mojo doen besluiten de capaciteit in het park op te schroeven. 

Het persbericht komt overigens handig vlak na het nieuws dat Coldplay in de rechtzaal heeft ontkend muziek van gitarist Joe Satriana te hebben gejat voor monsterhit Viva La Vida, die we in gedachte al uit tienduizenden kelen horen meegalmen in het Goffertpark, of nog eerder, op vrijdag 3 juli op Rock Werchter. Sterker nog: de muziek van meneer Satriani ontbeert zelf originaliteit, aldus Chris Martin en co. en de gerechteelijke stukken.

Kaarten à 59 euro zijn verkrijgbaar via www.livenation.nl en 0900-10102020.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Extra kaarten voor/meer drukte bij Coldplay-concerten Nijmegen

 1. Lucas

  Ok, dus hij geeft zelf toe dat zijn muziek het ontbeert aan originaliteit. Wat een zelfinzicht!

    /   Reply  / 
 2. Jantine

  Dan moet je die zin nog eens goed lezen, Lucas

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Flaming Lips, White Lies, Bat for Lashes en Miss Montreal supporten Coldplay in Goffertpark | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>