Nieuw Muse-album heeft titel: The Resistance

Het nieuwe, binnen enkele maanden te verschijnen album van Brits rocktrio Muse heeft een naam gekregen: The Resistance is de titel van de vijfde studioplaat van de band. Ook is via de bandwebsite alvast een interessante songtitel onthuld: The United States Of Eurasia. Boeiende toekomstvisie. Na het spacey Black Holes And Revelationsuit 2006, zou Muse op deze nieuwe plaat volgens eerdere berichten de symfonische rockoperakant opgaan. In een eerder opgenomen video’tje was te zien hoe de bandleden enkele geluiden en fingersnaps op het toilet van de studio opnamen. Over boeiende experimenten gesproken!

Muse is sinds februari druk aan het opnemen geweest, onder meer met een compleet orkest. Een exacte releasedatum voor de nieuwe Muse is intussen nog niet bekend. Het wordt wel hoe dan ook dit jaar: aan het einde van de zomer of in de loop van de herfst. Vanaf september gaat de band weer op tournee, onder meer in Amerika en Europa. Op 24 september staat er in ieder geval al een show in New York gepland.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuw Muse-album heeft titel: The Resistance

  1. hj

    Eurasia is ook een superstaat uit Orwell’s 1984. Het zou me niet verbazen als Bellamy zich daardoor heeft laten inspireren, met zijn preoccupatie met complottheorieën en de apocalyps.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: The Resistance Tour brengt Muse naar Ahoy’ en Lotto Arena | Alternative

  3. Pingback: Nieuwe Muse komt op 14 september uit: The Resistance | Alternative

  4. Pingback: Muse doet een Willy Wonka rond nieuwe single van The Resistance | Alternative

  5. Pingback: Muse vet over the top op nieuwe single United States of Eurasia | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>