Vampire Weekend doet op 24 februari Paradiso aan

Speelde Vampire Weekend tijdens de eerste Europese tournees erg knap, maar ook nog wat keurig de indieliedjes met dikke Afrikaanse tic van het haarscherpe debuutalbum na, op Lowlands 2009 klonk het kwartet dankzij vetter aangezette drums en wat hechter spel al een stuk steviger, swingender en overtuigender.

Of het kwartet begin volgend jaar na de release van tweede plaat Contra – de eerste belangrijke release van 2010 – live nog een pak beter is geworden, valt in ieder geval op woensdag 24 februari te checken in de Amsterdamse Paradiso. Dan staat Vampire Weekend er geprogrammeerd voor een optreden dat begint rond het afwijkende tijdstip van 21.30 uur (zaal open om 20.00 uur).

De voorverkoop voor dit Vampire Weekend-concert begint vrijdag 20 november om 10.00 uur.Per persoon mogen er twee kaarten worden aangeschaft, à 22,50 euro per stuk, exclusief servicekosten en lidmaatschap.

Na het eerste downloadbare voorproefje van het nieuwe album getiteld Horchata, is eerste single Cousins in de studioversie ook gelekt. Op enkele blogs is dit nummer dat ook op Lowlands al voorbij kwam te beluisteren. Vertrouwd catchy en vlot, in de lijn van eerdere singles Mansard Roof en A-Punk, en nu ook met extra hard opgenomen drums. Of ligt dat aan de opname?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vampire Weekend doet op 24 februari Paradiso aan

  1. Pingback: In Première: Vampire Weekend – Cousins | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>