In Première: Blood Red Shoes – Colours Fade

Voor een videoclip is de zeven minuten durende nieuwe single van Blood Red Shoes genaamd Colours Fade terugbracht naar de overzichtelijker lengte van vier minuten. Een donker, dreigend liedje is het nog steeds, met slechts een poppy ah-ah-ha als verlichting. Dus is er ook een duistere clip met veel zwarte silhouetten in fel blauw en wit licht, en helaas voor de mannelijke fans, slechts flarden van gitariste Laura Mary-Carter,  vaak overvloeiend in drummer Stevenn Ansell in lange crossfades. Gebeurt er iets bijzonders? Wel nee, maar deze widescreen clip ziet er best fraai uit.

Nieuwe Blood Red Shoes-plaat Fire Like This komt uit op 22 februari, de volledige versie van Colours Fade is gratis te downloaden in ruil voor je e-mail adres. In februari en maart tourt het duo door Nederland. Wij zijn er klaar voor, en u?

Blood Red Shoes – Colours Fade

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “In Première: Blood Red Shoes – Colours Fade

  1. Alexander

    Een clip die goed bij dit fraaie nummer past! Ben erg benieuwd naar de rest van de plaat.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Luisteren: nieuwe Blood Red Shoes – Light It Up | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>