Vampire Weekend streamt nieuw album Contra

Her en der wordt beweerd dat het zeker op technisch vlak achtergebleven MySpace onderhand zo dood als een pier is. Kan zijn, maar genoeg bands zetten er nog wat graag nieuwe muziek op, en dat blijft handig. Zeker Vampire Weekend kan de komende dagen veel bezoek verwachten op de eigen MySpace-pagina, nu daar sinds maandagmorgen een weekje voor de wereldwijde release het nieuwe, tweede album Contra in z’n geheel te horen is. Da’s fijn, want u zit er nogal op te wachten.

Verwacht een veelkleurige popplaat met meer geluiden, exotische invloeden, elektronica en iets meer experiment dan op het relatief kale debuut, dat vanwege minder fratsen destijds echter wel spontaner aandeed dan deze tien nieuwe, meer doordachte nummers. Aanwezig zijn uiteraard eerder gehoorde nummers als White Sky en Cousins, plus het maanden terug al gratis uitgedeelde Horchata. Uw eerste impressie is van harte welkom in de comments: ‘lastige tweede’ of volgend meesterwerkje?

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vampire Weekend streamt nieuw album Contra

  1. dafit

    Goede actie, om het hele nieuwe album te streamen. Helaas ligt de MySpace-pagina er momenteel uit…Probeer ‘t vanavond of morgen nog wel een keer. Ben benieuwd!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>