Luisteren: nieuwe Blood Red Shoes – Light It Up

Ook in nieuwe single Light It Up houdt Engels rockduo Blood Red Shoes uit Brighton het tempo wat lager dan we gewend waren van debuut Box Of Secrets. Wel is de single een stuk puntiger dan het zeven minuten durende eerste voorproefje Colours Fade, ook van nieuw album Fire Like This dat eind februari uitkomt. Met de dynamiek is weinig mis: rustige coupletjes worden afgewisseld met een goed meeschreeuwrefrein gevangen in een forse gitaarmuur. Op zich weinig mis mee, maar toch: zo goed als een I Wish I Was Someone Better is het eerlijk gezegd nog niet… Hoor het zelf op MySpace. Na de release van Fire Like This geeft Blood Red Shoes in maart meerdere concerten in Nederland.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>