MGMT telt af naar 13 april voor Congratulations

Een van de nieuwe platen waar komend voorjaar naar uitgekeken wordt: het nieuwe album Congratulations van de New Yorkse hippe vogels van MGMT. Er wordt momenteel op de bandwebsite afgeteld naar dinsdag 13 april. Dat zou dus zomaar eens de dag kunnen zijn dat de opvolger van Oracular Spectacular in de VS uitkomt, en mogelijk al een paar dagen eerder in Europa. Hippe Amerikaanse bands Vampire Weekend en Yeasayer hebben op hun nieuwe platen allebei zevenmijlspassen vooruit gemaakt: zou MGMT op Congratulations hetzelfde kunstje flikken? Enkele nieuwe nummers lieten al andere richtinge horen en staan op de plaat, zo bewijst de tracklisting.

Congratulations:

‘It’s Working’
‘Song for Dan Treacy’
‘Someone’s Missing’
‘Flash Delirium’
‘I Found a Whistle’
‘Siberian Breaks’
‘Brian Eno’
‘Lady Dada’s Nightmare’
‘Congratulations’

Lady Dad’s Nightmare zou een eerbetoon zijn aan nieuwe superster Lady Gaga; het titelnummer zou gaan over de wereldwijde economische crisis. Bring it on! Enkele nieuwe optredens voor MGMT in de VS zijn al bevestigd, onder meer op het roemruchte Coachella Festival in Californië.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “MGMT telt af naar 13 april voor Congratulations

  1. Blap

    wohooo kan niet wachten!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Zo ziet de hoes van de nieuwe MGMT eruit | Alternative

  3. Pingback: Luisteren: MGMT – Flash Delirium + Congratulations | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>