‘Spike Jonze maakt korte film met Arcade Fire’

Arcade Fire lijkt momenteel rustig te werken aan zijn derde album dat ergens dit jaar moet verschijnen. Vanuit het kamp van de band zelf is het stilletjes, op de aankondiging van enkele festivaloptredens na (oa. Rock Werchter, Rock En Seine, Reading/Leeds). Toch broeit er iets bijzonders: Pitchfork meldt dat de band samen met regisseur Spike Jonze (Being John Malkovich Where The Wild Things Are) een korte film gaat maken, op te nemen in Austin, Texas. Dat zou een woordvoerder van Jonze hebben bevestigd op de Amerikaanse MTV. Het verhaal van de film zou draaien om oude vrienden die om de een of andere reden uit elkaar zijn gegroeid.

Of deze mini-film eigenlijk een (lange?) videoclip voor de band moet worden, is vooralsnog onduidelijk. Het maakt dit niets minder tot een project om reikhalzend naar uit te kijken, een samenwerking tussen twee briljante kopstukken uit film en muziek. Als Jonze dit keer de grote, om niets met elkaar ruzieënde monsters maar achterwege laat…

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Spike Jonze maakt korte film met Arcade Fire’

  1. Pingback: Briefkaartje van Arcade Fire: nieuwe single komt eraan! | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>