In Première: Jónsi – Animal Arithmetic

Bij het vrolijkste, drukste en meest uitbundige liedje van Jónsi Birgisson’s solodebuut Go, is een bijpassend onrustige video gemaakt. Duizeligheid kan de kop opsteken bij het zien van deze snelle montage vol bijna uitsluitend extreme close-ups, van Jónsi’s gezicht, de prominent aanwezige drums en, het is bijna vanzelfsprekend, confetti in alle kleuren van de regenboog, die fraai neerdaalt op de trillende drumvellen. Het past wonderwel bij Animal Arithmetic, waarin Jónsi in zijn beste Engels de drukte van het alledaagse bestaan bezingt. Nog steeds onweerstaanbaar, en bovendien poppiër dan zijn band Sigur Rós ooit is geweest. 

Jónsi geeft de komende tijd nog meerdere optredens in Nederland, onder meer op Lowlands (vrijdag 21 augustus, 19.15 uur, Grolsch) en in Eindhoven en Groningen. Voor wie zijn show nog niet zag: mis het niet, want het is verbluffend goed.

Jónsi – Animal Arithmetic

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “In Première: Jónsi – Animal Arithmetic

  1. Daniël

    Leuk! Dit zijn voornamelijk beelden van zijn DVD die bij de special edition van GO zit. Hier wordt je toch blij van. Na Paradiso zijn de kaarten voor Oosterpoort reeds besteld :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>