Jack White nu ook Willie Wortel: de single met 3 kantjes!

Behalve de drukst bezette muzikant / producer op aarde, mag Jack White zich nu ook een ware Willie Wortel noemen: voor zijn eigen label Third Man Records en zijn band The Dead Weather heeft hij een eigen uitvinding gedaan: de single met drie kanten! Ta-daaa! In een gelimiteerde oplage van zo’n 300 stuks komt de nieuwe Dead Weather-single Blue Blood Blues van het album Sea of Cowards uit op 12″-vinyl, met daarin verstopt nog een 7″-single, waarop een niet eerder gehoord nummer staat. Hoe dat nou precies werkt? Het is lastig om in weinig woorden uit te leggen, dus zie het zelf hieronder in een heuse videopresentatie ‘from the label that brought you Texas Sized 13″ LP’s.”

Om er eentje te bemachtigen, zul je naar de Third Man Recordstore in Nashville moeten (zelf al in de stad geweest, winkel verdorie gemist). Of je spaarvarken stukslaan voor als de eerste exemplaren op E-Bay verschijnen.

Leuk filmpje, ik mis alleen nog een assistent als Beeker.

Triple Decker Record

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>