Fleet Foxes rondt opnames tweede album af

Het lijkt erop dat Fleet Foxes de belofte van eerder dit jaar op de valreep nog gaat inlossen: frontman Robin Pecknold laat via de Facebook-pagina van de bewierookte band weten dat de opnames voor het tweede Fleet Foxes-album zijn afgerond. Vervolgens vliegt de folkpopgroep met een voorliefde voor weidse zangharmonieën naar New York om de nieuwe muziek te mixen en te masteren. En zo zou het volgens Pecknold niet lang meer moeten duren voordat duidelijk is wanneer het  nog titelloze album uitkomt. En voordat we ‘een of twee’ nieuwe nummers kunnen gaan horen. Hoezee!

Fleet Foxes – White Winter Hymnal

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Fleet Foxes rondt opnames tweede album af

  1. Marco

    Dat is nog eens goed nieuws!

      /   Reply  / 
  2. Nick

    Heel erg goed nieuws!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>