In Première: Holy Fuck en hun katten – Red Lights, NL shows

Het Canadese Holy Fuck heeft op slag een van de coolste kattenvideo’s ooit afgeleverd bij Red Lights, een tweede stuwende, zoals gewoonlijk instrumentale single van jongste album Latin van dit jaar. Regisseurs Brian Borcherdt en Michael LeBlanc schotelen ons voor: coole katten in de band, kattensilhouetten in het rode licht en een woeste autoachtervolging in seventies-filmstijl, waarbij de domme hond het uiteraard moet afleggen tegen de poezelige snoodaard… Dit is kortom alleen niet leuk als u écht een grafhekel aan katten hebt. Miauw.

Holy Fuck is in december in Nederland voor optredens, op zondag 4 december in de oude zaal van de Melkweg en op zondag 5 december in Vera, Groningen.

Holy Fuck – Red Lights

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “In Première: Holy Fuck en hun katten – Red Lights, NL shows

  1. Maarten

    Love it

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>