Love it or hate it: Jared Leto als Kurt Cobain

Jared Leto eert Kurt Cobain met een filmpje waarin hij hem imiteert. En eerlijk is eerlijk, hij zingt de nummers ‘Pennyroyal Tea’ en ‘Rape Me’ niet eens zo slecht. Toch staan er felle reacties onder het filmpje van mensen die het een walgelijke vertoning vinden. Kurt Cobain, daar mag je niet aanzitten. Dat is een icoon, een legende.
Youtube staat vol met mensen die voor de webcam een imitatie weggeven van wijlen Kurt. Is Jared leto nu een slecht mens, omdat hij een betere camera tot zijn beschikking had en de moeite heeft genomen zich te verkleden als Cobain? Ik ben benieuwd naar je mening.

De uitleg van Jared Leto:

I heard today (April 5) was the day Kurt passed away 17 years ago. Can’t believe it’s been that long. So grateful for his contribution and inspiration. Not sure I’d be doing this if it weren’t for him. He gave us all permission to create no matter what our skill set and reminded me that dreams are possible. Thanks for that. This made me recall a short piece of film I shot when I heard they were making a film celebrating his life. I made it to explore the character and explore creative possibilities. I never sent it to the studio or to anyone but thought I’d share it now…
- Jared Leto

Jared Leto als Kurt Cobain

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Love it or hate it: Jared Leto als Kurt Cobain

 1. lars

  Mensen moeten er niet zo’n groot drama van maken. Jared Leto deed het uit respect.
  Sommige mensen worden al gauw boos als je ook maar Kurt Cobain probeert na te doen.
  Kurt Cobain zelf had het misschien leuk gevonden.

  Gr. van een grote Nirvana fan ;)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>