DJ Mehdi R.I.P.

Mehdi Favéris-Essadi, de Franse producer/DJ die beter bekend stond als DJ Mehdi, is overleden. Volgens verschillende bronnen viel hij, in een bizar ongeluk, van een dak af. Hij werd 34 jaar. Hij werkte samen met alle grootheden van de electro. Twee weken geleden stond hij nog op het Amsterdamse Valtifest. Het nieuws kwam via de twitters van onder andere Chromeo en DJ Cut Killer binnen, en is zich nu razendsnel aan het verspreiden.

 

 

 

Het Parijse label Ed Banger, over wie wij eerder deze week nog schreven, is in shock. Vanavond zal hun hang-out, de Paris Social Club, gesloten blijven. Mehdi laat een vrouw achter, de Franse grafitti artieste Fafi. Hieronder een greep uit zijn werk. R.I.P.

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “DJ Mehdi R.I.P.

  1. Pingback: DJ-Set van de Week: a Tribute To DJ MEHDI | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>