Alma Luistert Naar… We Found Love van Rihanna!

.

Alma Luistert Naar…

Rihanna featuring Calvin Harris

We Found Love

.

.

Rihanna was met geen stok uit mijn facebook te slaan. Zelfs tantes van vijftig, die ik in de goedheid van mijn hart heb toegevoegd, zetten haar nieuwe clip online. Meestal wil ik niks te maken hebben met wat de massa omarmt. Ik klikte toch en werd tegen mijn verwachting in meegezogen in het konijnenhol.

.

.

Want alle Jezus, deze clip is nog beter dan het nummer. Uit totaal verschillende hoeken hoor ik mensen zeggen dat ze hun vrijdag en zaterdag hebben besteed aan het kijken naar We found love. Ik ben een van die mensen. Ik zou haast een destructieve relatie aan willen gaan omdat die in de clip zo wonderlijk wordt geromantiseerd.

.

.

Ik wil ook een jongen die op Chris Brown lijkt en die een tatoeage op mijn bil zet. Alle hypes van het afgelopen jaar die we op tumblr zagen, komen langs: Regenboogkleuren in sigaretten, ribbon kots. Het enige wat nog mist zijn de blauwe plekken en schaafwonden. Die waren vast in het script opgenomen, maar dat ging de productiemaatschappij waarschijnlijk iets te ver.

.

.

Bijna verlang ik naar een flatcomplex in Diemen, waar de kerstlichtjes troosteloos aan de muur hangen. Om daar waanzinnige seks te hebben en vervolgens uit razernij in elkaars gezicht te spugen en daarachter aan een paar blikjes Schultenbräu in de richting van mijn lief te werpen. Waar blijft de jongen met een alcoholprobleem en wallen zo blauw als de zee?

 

Tekst: Alma Mathijsen

.

We Found Love is geregisseerd door Melina Matsoukas, ook bekend van deze Beyonce video.

Als je ons vanmiddag nog liked op Facebook

maak je kans op twee vrijkaartjes voor de nieuwe show van La Boutique Fantastique!

.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Alma Luistert Naar… We Found Love van Rihanna!

  1. Pingback: Vrijdagavondse Deuntjes: Plastikman! | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>