Liveset Legowelt in Ekko online


 

Twee weken geleden was (deep)house-elektro-techno-ennogveelmeer-dj Legowelt in het kader van Cultfarm met een hele vette set in de Utrechtse popzaal Ekko te bewonderen. De Hagenees draait al sinds ergens in de jaren negentig mee en deze ervaring betaalt zich uit. Zij die er om wat voor reden dan ook niet bij hebben kunnen zijn (en trouwens ook degenen die er wel waren) mogen zich zeer gelukkig prijzen met het bestaan van het wereldwijde web:

 

 

Alsjeblieft, bijna tweeënhalf uur fijne muziek.

Bouncend het weekend in!


facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>