Bam! Luister nu naar TNGHT (Hudson Mohawke en Lunice)

TNGHT is de hipste en most anticipated samenwerking van het moment.  Het betreft dan ook niet de minsten die hieraan hun medewerking verlenen. Held van de vooruitstrevende elektronische muziekscene in Glasgow Hudson Mohawke is samen met de opkomende hiphopennogveelmeer-DJ Lunice achter de draaitafels gaan staan.

Resultaat is dus TNGHT, en zojuist hebben ze voor het eerst een volledige track (Bugg’n) online gegooid. De twee hebben al een paar keer live opgetreden en er verschenen wat fragmentjes op het web, maar dit is het echte werk. En er is kwaliteit afgeleverd. Fijne baslijn hoor! Luister hier en oordeel zelf.

TNGHT is onder meer op 14 juli op Dour Festival te zien. De debuut-EP is hier alvast te bestellen.

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bam! Luister nu naar TNGHT (Hudson Mohawke en Lunice)

  1. Pingback: Nieuwe single en videoclip Gold Panda | Alternative

  2. Pingback: Live review: Dour 2012, dag 3 en 4 | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>