The National naar Lowlands

De organisatie van Lowlands heeft vandaag acht nieuwe acts bevestigd. Grootste naam van de nieuwe lading bands is The National, de band Cincinnati, Ohio brak in 2010 door met High Violet en gooide vorig jaar ook hoge ogen met Trouble Will Find Me.

Naast de Amerikaanse indie-rockband zullen ook London Grammar, Gui Boratto, Flume, Kaytranada, Bring me the Horizon, Carolina Chocolate Drops en Brody Dalle tussen 15 en 17 augustus in Biddinghuizen spelen.

Deze acht namen voegen zich bij de eerder aangekondigde acts voor het festival, waaronder Skrillex en Queens of the Stone Age.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>