Beelden van laatste show The Walkmen opgedoken

Vorig jaar kwam The Walkmen al met het nieuws dat de band er voor ‘onbepaalde tijd’ mee zou stoppen. De band speelde drie dagen geleden haar laatste show ooit op een NBA All Star feestje van San Antonio Spurs speler Matt Bonner.

Hoewel de term ‘voor onbepaalde tijd’ aan meerdere interpretaties onderhevig is bleek uit woorden van zanger Hamilton Leithauser dat de break-up definitief is. Hij kondigde namelijk het laatste nummer van het concert, “We’ve Been Had”, aan met de woorden: “Dit is het einde. Dit is het laatste dat we ooit zullen doen. Maar dit is geweldig. Dit is het eerste liedje dat we ooit samen geschreven hebben”.

Er zijn nu beelden van “We’ve Been Had” opgedoken, die hier te bekijken zijn:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>