Nep-Jan Smeets kondigt Pharrell en Rolling Stones aan

Zondagmiddag stond de festivalwereld even op zijn kop toen Jan Smeets de komst van The Rolling Stones en Pharrell Williams bevestigde tijdens een interview op 3FM. Barend en Wijnand hadden de Pinkpopbaas aan de telefoon toen hij de komst van de twee artiesten bekrachtigde. Wat bleek? Het ging blijkbaar om een nep-Jan Smeets.

Door Eline Kramp

De echte Jan Smeets verklaarde tegenover de Limburgse radiozender L1 dat het om een hoax gaat: “Nee hoor, ik heb niks bevestigd. Ik ben niet op de radio geweest.”

Volgens de echte Jan Smeets klopt er ook niets van de geruchten. “Zo zie je maar dat iedereen geweldig zit te fantaseren. Pharrell gaat al naar North Sea Jazz”, aldus de festivalbaas.

De fragmenten van 3FM en L1 kun je hier terugluisteren.

Eén artiest kunnen we in ieder geval wél met zekerheid op het affiche zetten: de Limburgse band Les Djinns won de finale van Nu Of Nooit 2014 en zal het festival op 7 juni openen.

Komende woensdag zullen we echt weten welke artiesten tijdens het Pinksterweekend op het podium staan. Dan is de Pinkpop persconferentie waar de complete line up bekend wordt gemaakt. Het is dus nog even afwachten!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>