‘Kensington naar Lowlands’

Kensington heeft zichzelf min of meer bevestigd voor Lowlands. De band was vanochtend op bezoek bij Giel Beelen en na herhaaldelijk aandringen van de dj (bij de vraag of hij op de gong mocht slaan voor de bevestiging antwoordde Kensington “Ja sla maar ergens op joh”) gaf de band toe.

Er is nog niets officieels bevestigd dus het optreden van Kensington op Lowlands is nog niet 100% zeker. De band lijkt echter wel een goede kanshebber, de Utrechters hebben net een nieuw album uit en ook de nieuwe single doet het goed.

Kaartjes voor Lowlands zijn nog steeds te verkrijgen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>