‘Triggerfinger naar Lowlands’

Triggerfinger zal dit jaar ook op Lowlands spelen, althans, dat schrijft nu.nl in een interview met zanger Ruben Block. Er is nog geen officiële bevestiging van de kant van het festival of van de band, dus of dit echt waar is zal nog moeten blijken.

Dj Kutmah bevestigde zichzelf ook onlangs voor het festival. Verder blijft het redelijk stil vanuit de kant van Lowlands. Terwijl andere festivals die in dezelfde periode vallen, zoals Pukkelpop en Reading/Leeds, druk bezig zijn met het bekendmaken van het programma is het voor de Lowlandsgangers nog afwachten. Wie weet volgt er snel meer.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>