Nieuwe namen voor Lowlands; Snoop Dogg, Triggerfinger en meer

Na een lange radiostilte heeft de organisatie van Lowlands eindelijk weer een lading nieuwe namen bekend gemaakt. Onder de 19 toevoegingen aan het programma zitten onder andere Snoop Dogg, Triggerfinger, Blood Red Shoes en Real Estate.

Verder zullen ook Gesaffelstein, The Neighbourhood, Kaiser Chiefs, Sam Smith, Pierce Brothers, You Me At Six, Kutmah, Acid Arab, Vance Joy, Thomas Azier, Cage The Elephant, Inc., Sleaford Mods, Bear Hands en Amsterdam Klezmer Band afreizen naar de polder.

Lowlands vindt dit jaar plaats op 15, 16 en 17 augustus, kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>