Teaser voor Dave Grohls muziekserie ‘Sonic Highways’

Het was al even bekend dat Dave Grohl een eigen serie op HBO zou krijgen en nu zijn er meer details naar buiten gekomen. De series gaat ‘Sonic Highways’ heten en zal gaan over acht legendarische studio’s in Amerikaanse steden.

Grohl en de Foo Fighters maken in deze acht steden, Chicago, Austin, Nashville, Los Angeles, Seattle, New Orleans, Washington DC en New York, elke keer een nummer dat op de nieuwe plaat van de band zal komen te staan.

“Het begon met het idee om de plaat op te nemen in verschillende studio’s door het hele land. Iets doen om het nieuw te maken. Je kan al deze mensen en plekken samen verbinden met deze ‘sonic highways’. Dit is een muzikale kaart van Amerika.”, aldus Grohl.

De Foo Fighters werden in de verschillende steden bijgestaan door lokale muzikale legendes, die ook te zien zullen zijn in de serie. Bekijk de trailer voor ‘Sonic Highways’ hier:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>