Nieuwe namen voor Lowlands, met o.a. The Boxer Rebellion en Jett Rebel

De organisatie van Lowlands heeft weer een lading nieuwe namen bekend gemaakt. De bekendste daarvan zijn The Boxer Rebellion, bekend van de hit ‘Diamonds’ van vorig jaar, en de Nederlandse rijzende ster Jett Rebel.

Verder komen ook Atomic Bomb! The Music of William Onyeabor (een band bestaande uit leden van Sinkane, LCD Soundsystem, Hot Chip en The Rapture en Beastie Boys-producer Money Mark die de muziek van afrofunkpionier William Onyeabor spelen), Jungle By Night, Ed Rush & Optical, Beastmilk, Mapei, Panama en Glass Animals. Ook Kees van Hondt is weer van de partij, dit keer met zijn Festa Orkesta.

Er waren verder ook nog wat huishoudelijke mededelingen. Zo hebben Johnny Flynn & The Sussex Wit afgezegd wegens ‘scheduling problems’ en gaan er op 2 juli 750 ongeldig gemaakte en achtergehouden kaarten opnieuw in de verkoop voor het inmiddels uitverkochte festival.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>