Zes (zelf)bevestigingen voor Lowlands 2014

Nog maar een dikke maand en dan is het alweer tijd voor Lowlands. De laatste lading officiële nieuwe namen is alweer even geleden, maar zo nu en dan druppelen er weer een aantal zelfbevestigingen binnen. Zo ook nu, met zes nieuwe namen die we vooral in de dancehoek kunnen vinden.

Hunee, Antal, Interstellar Funk, Fit en Camo & Crooked hebben namelijk allemaal zelf laten weten dat ze van de partij zullen zijn op het Biddinghuizense festival. Verder meldt 3voor12 dat The Acid ook aanwezig zal zijn op Lowlands.

Door het lekken van deze namen lijkt het aannemelijk dat het festival binnenkort weer met een aantal nieuwe dancenamen zal komen. Als het zover is lees je dat natuurlijk ook hier!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>