Laatste nieuwe namen voor Lowlands 2014 bekend gemaakt

Met Lowlands voor de deur, het festival begint over iets meer dan twee weken, zijn de laatste nieuwe acts zojuist bevestigd. De laatste negentien namen zullen vooral te vinden zijn in het avondprogramma, dat hiermee nog een flinke boost krijgt.

De volgende acts zijn aan het affiche toegevoegd: XXYYXX, Dark Sky, X Ambassadors, Sophie, Hunee, Ibibio Sound Machine, Fred V & Grafix, Larry Gus, patten, Hollie Cook, Lenzman (feat. Dan Stezo), Maduk (feat. MC Mota), ReaZun, Dekmantel Soundsystem, Rico & A.R.T., Antal, Cinnaman & Job Jobse, Rooie Waas en Jarreau Vandal.

Alle kaarten voor het festival zijn inmiddels uitverkocht. Aankomende donderdag verschijnt het blokkenschema in de speciale Lowlands-programmakrant bij nrc.next.

Update 30-07:

Die negentien namen waren blijkbaar toch nog niet de laatsten want zojuist is bekend gemaakt dat ook de Nederlandse zangeres Kovacs ook van de partij zal zijn op Lowlands.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>