London Grammar zegt af voor Lowlands en andere festivals

London Grammar heeft vandaag via een verklaring laten weten dat de band helaas verstek moet laten gaan voor Lowlands. Zangeres Hannah Reid kampt met stemproblemen waardoor de band zich genoodzaakt ziet een aantal aankomende festivaloptredens te annuleren.

De organisatie van Lowlands heeft inmiddels laten weten dat er druk wordt gewerkt aan een vervangende act. Overigens zou de band vorig jaar ook al op Lowlands spelen maar annuleerde het toen ook het optreden. Lees het complete statement van London Grammar op de site van het festival.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>