The Coral brengt voorheen ‘verloren’ album uit

The Coral zal op 20 oktober een album uitbrengen met oude nummers die nog niet eerder een release hebben gehad. De twaalf tracks op The Curse Of Love werden tussen 2005 en 2007 opgenomen tijdens sessies voor de platen The Invisible Invasion en Roots & Echoes.

Het album zal uitgebracht worden door Skeleton Key Records, het eigen platenlabel van de band. Titelnummer ‘The Curse Of Love’ is alvast te beluisteren:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>