Twee nieuwe namen en een afzegger voor London Calling

De organisatie van London Calling heeft weer twee nieuwe namen aan het programma toegevoegd. The Amazing Snakeheads zijn voor vrijdag 31 oktober bevestigd, terwijl Josef Salvat een dag later naar Paradiso komt. Die laatste komt overigens in plaats van Tony Molina, die helaas verstek moet laten gaan.

Er zijn nog steeds kaarten beschikbaar voor het tweedaagse festival. Kijk voor de gehele line-up op de website van London Calling.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>