Beluister hier alvast de soundtrack van ‘Gone Girl’, gemaakt door Trent Reznor (Nine Inch Nails) en Atticus Ross

Nine Inch Nails frontman Trent Reznor en Atticus Ross werken al een tijdje samen. De twee maakten soundtracks voor de films The Social Network (waar ze een Oscar voor wonnen) en The Girl With The Dragon Tattoo en hebben nu ook de handen ineen geslagen voor Gone Girl, de nieuwe film van David Fincher. Hoewel hij pas begin oktober officieel uitkomt is de soundtrack op NPR alvast te beluisteren.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>