Documentaire over The Postal Service op komst, bekijk de trailer van ‘Everything Will Change’ hier

The Postal Service maakte elf jaar geleden hun enige plaat, maar vorig jaar kwam de ‘supergroup’ weer bij elkaar om het tienjarig jubileum van Give Up te vieren en een aantal optredens te geven op verschillende festivals in de Verenigde Staten en Europa.

Documentaire ‘Everything Will Change’ volgt de band, bestaande uit Ben Gibbard van Death Cab For Cutie, Jimmy Tamborello (Dntel en Headset) en Rilo Kileys Jenny Lewis tijdens een optreden in Berkeley, Californië en zal ook de nodige interviews met de bandleden kennen.

Hieronder is alvast een trailer van de docu te bekijken, ‘Everything Will Change’ zal op 24 november op DVD uitkomen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>