Black Rebel Motorcycle Club annuleert alle aankomende concerten vanwege hersenoperatie drummer

Black Rebel Motorcycle Club heeft alle aankomende shows in de Verenigde Staten afgezegd vanwege een hersenoperatie bij drummer Leah Shapiro. Shapiro lijdt aan een zogenaamde Arnold-Chiari malformation, een soort vervorming in de hersenen, waardoor zij last had van duizeligheid, slapeloosheid, hoofdpijn en gevoelloosheid in haar handen.

Door de aankomende operatie kan Shapiro voorlopig niet drummen. In een verklaring op de Facebook-pagina van de band geeft de drummer verder tekst en uitleg:

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>