U2 gaat touren langs festivals en wil volgend jaar ook indoor shows doen

Bono heeft in een interview met het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone een tipje van de sluier opgelicht wat betreft de tourplannen van U2. De band wil volgend jaar met Songs of Innocence vooral indoor shows gaan doen.

In 2016 komt er volgens de plannen een uitgebreide festivaltour met het album Songs of Experience, dat ergens volgend jaar zal verschijnen. In 2016 of 2017 komt de band eveneens met het album Songs of Ascent, de afsluiter van de trilogie.

De geruchten dat U2 volgend jaar op Werchter zal staan lijken hiermee ontkracht te worden, al kan het natuurlijk zomaar een andere kant op gaan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>